Kolmas nädal Tenerifel (12-18.02)

Uus nädal siis algas teadmisega, et enamus päevad ma  veedan miniklubis, lapsi valvates ja nendega mängides.
Selle nädala töögraafik nägi välja siis selline.
Tuli teha veel viimased dekoratsioonid sõbrapäevaks.  Ilusatel ilmadel oli lastetoas vaikne ja sai rahulikult ettevalmistusi teha 14-ks veebruariks. Mida koledam ilm seda suurem oli hullumaja lastetoas.  Sõbranädalale kohaselt kõik ninn-nänn, mida tegime lastega läks teemasse, kaardid, südamekestega pildiraamid, südamekestega käevõrud jms.  Õhtuti siis oli veel lastediskosi ja näomaalinguid. Enamus minu tööpäevadest siis mõõdusid lastega tegeledes. Esmaspäev ja teisipäev siis olidki tervenisti laste päralt.
 Esmaspäeval sai valmistatud veel töösärgid tüdrukutele sõbrapäevaks. Sõbrapäeval pidime oleme plaanikohaselt kõik tööl. Sellest tuli ka idee teha neli t-särki millel eri tähed, et saada kokku sõna LOVE

Kolmapäeval tuli siis väheke varem tööle minna, et jõuaks kõik sõbrapäevaks valmistatud dekoratsioonid üles sättida. Sõbrapäeva tähistamine on seal omaette ooper. Omaette tegevused mida siis iga aastaselt tehakse. Libapulm, pildistamised nö armastusraamis,  armastuskirjade saatmine.


  Hommikuse osa sõbrapäevast veetsin lastega miniklubis ja valmistasime südametest käevõrusi ning pealelõunat läks siis triangel basseini ääres lahti.... libapulmad ja pildistamised.
Ning õhtune programm oli ka siis kõik sõbrapäevateemaga seotud. Toimusid paaride vahelised võistlused ja sellega selgitati välja kõige kõigem paar meie hotellis.

Kõige kõigem paar meie hotellis














Neljapäevase päeva veetsin basseini ääres joogatades, vesivõimeldes ja pealelõunal siis mängud külastajatele.

Õhtul jälle lastedisko ja näomaalingud ning esinejate ajal laste lavalt eemale hoidmine. Ning nagu iga õhtu siis jälle õhtu lõpetasime ühistantsuga.

Reedene päev algas jälle tantsuga basseini ääres ja edasi juba lastetuba. Pealelõunase aja lastega veetsime basseini ääres mängides.  Sai niisama sulistatud lastebasseini ääres kui ka mängida pulkade peitust. Ehk siis mina loopisin mööda basseine 10 erivärvilist pulka laiali ja lapsed pidid need üles otsima.   Õhtul siis jälle lastedisko ja näomaalingud, ühistants ning suhtlemine külastajatega. Õhtune klientidega suhtlemise aeg läks minul üldjuhul jälle laste peale. Lapsed tahtsid ka õhtuti koos mängida kulli, tantsida või niisama veiderdada ja suhelda. 

Kommentaarid