Tenerife teine nädal (05-11.02)

Algas teine nädal.
Nagu Eestis oli ka seal esmaspäev tööpäev. Tööl tuli olla kohal jälle 10:30 väheke asjatamist ja 10:45 tuli olla siis basseinide vahel laval ja tantsida hommikust tervitustantsu külastajatele ning seda siis iga päevaselt. Tantsimine iseenesest oli tore aga lihtsalt see, et lavale tuli astuda otse nö. välisuksest ilma eelneva õppeta tegi asja väheke keeruliseks.  Pusserdasin mis ma pusserdasin aga alla ka ei andnud. Andsin endast parima ja eks iga korraga sai ka asi selgemaks. Iga hommik ja pealelõunane tööosa algaski siis esinemisega basseini ääres. Lõpuks tuli siis sedasi selgeks õppida kuus erinevat tantsu.
See nädal sain enamus ajast olla väljas teha külastajatele hommikust joogat ning vesivõimlemist. Päris korralik trenn. Peale tööpäeva andsid lihased ikka korralikult tunda. Pealelõunat siis korraldasime külastajatele erinevaid meelelahutuslikke mänge.  Pealelõunasel ajal oli ettenähtud kahe erineva mängu korraldamine.
Valikus olid piljard, noolevisked, shulen, lauatennis või petang. Külastajad olid suhteliselt loiud kaasa tegema, päris palju tuli neid ekstra kutsumas käia või suruda seni kaua kuni keegi ikka mängima tuli.
Õhtused tööpäevad seenädal möödusid enamasti minidiscot ja näomaalinguid tehes.
Tund aega tantsimist lastega ja siis umbes 30 mintsa näomaalinguid joonistades.  Edasi üldjuhul oli alati keegi esineja ja siis tuli jälgida, et lapsed lavale ette showd segama ei läheks. Peale esinejaid tuli tantsid veel igaõhtune õhtu lõputants ja peale seda jäi tavaliselt aega veel umbes tunnike tööpäeva lõpuni, mis siis tuli täitsa rahvaga vestlemisega. See oli see osa, mis mulle kohe üldse ei meeldinud.  Aga mis teha kui pidid siis pidi, need mõned korrad kui ma võtsin suuna kuhugi kellegagi  suhtlema, siis need suhtlused jäid suhteliselt lühikeseks. Et ei oldud väga huvitatud suvalisele ikka oma asjade rääkimisest. Seega piirdus enamus suhtlus sellega, et kuidas neile tänane õhtune show meeldis, ning kus pärit on ning,et nad tripadvisorisse ikka kommentaare jätaks.
Nii need viis tööpäevakest siis mõõdusid suhteliselt ühtesi samasid asju igapäevaselt tehes. See nädal siis olid tööpäevad esmaspäev ja teisipäev ning reede, laupäev ja pühapäev.

Kommentaarid